Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Praha Složky IZS Středočeský stroj Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Policisté pátrají po 89letém muži! Neviděli jste ho někde?


PRAHA – Policisté pátrají po 89letém muži z Prahy-venkov – západ. Včera odpoledne odjel autem z obce Lichočeves před prodejnu TOP v ulici Vašíčkova. Auto bylo nalezeno s klíčky v zapalování, pan Miloslav se ale doposud domů nevrátil. Pokud jste ho viděli, volejte tísňovou linku 158.

Policisté pátrají po 89letém Miloslavu Hájkovi, kterého od dnešního dne postrádá jeho vnuk. Pan Miloslav odjel v odpoledních hodinách osobním vozem Škoda Fabia s RZ 6A7 4168 z bydliště v Lichočevsi na Praze západ k prodejně TOP v ulici Vašíčkova. Tam bylo jeho auto nalezeno i s klíčky v zapalování, on sám ale do současné doby domů nedorazil.

Pan Miloslav u sebe nemá mobilní telefon, s ničím se neléči, nebere žádné léky, u sebe by měl mít jenom své osobní doklady. Na sobě by měl mít pravděpodobně tmavě-fialovou bundu, tmavé kalhoty rybářského stylu, na hlavě zřejmě šedou beranici a tmavou či šedou ledvinku.

Pátrací akce po něm byla zatím neúspěšná. Pokud by muže kdokoliv viděl, ať kontaktuje policisty prostřednictvím linky 158.

Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz