Krimi LZS Městská policie Pátrání Policie Praha Složky IZS Technika vražda Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUALIZUJEME: Policisté vyšetřují smrt dvou lidí v Klánovickém lese jako dvojnásobnou vraždu! Jedním ze zavražděných je i malé dítě! Po ozbrojeném pachateli policie pátrá


PRAHA – Kriminalisté v průběhu včerejšího odpoledne kvalifikovali případ v Klánovickém lese jako dvojnásobnou vraždu. Těmto skutečnostem odpovídala i následně přijatá bezpečnostní opatření.

Vzhledem ke skutečnosti, že jedním se zavražděných je dítě, nelze v tomto smyslu poskytovat podrobnější informace. V současné době probíhají standardní úkony trestního řízení, mj. ohledání místa činu, vyhodnocování zajištěných stop, kamerových záznamů a kontroly zájmových objektů s cílem odhalit a dopadnout podezřelou osobu.

Jak jsme již informovali policisté od včerejška vyšetřují tragickou smrt dvou lidí v pražských Klánovicích. Incident nahlásila svědkyně, která včera odpoledne slyšela v okolí Klánovického lesa střelbu! Přivolaní policisté následně na místě nalezli zastřelené dvě těla bez známek života!

V okolí Klánovického lesa proto policisté včetně vrtulníku s termokamerou prohledávají okolí a i nadále pátrají po nebezpečné ozbrojené osobě!

Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz