Krimi LZS Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Praha Složky IZS Technika vražda Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: Objasnění dvojnásobné vraždy v Klánovickém lese spojené s dopadením pachatele je pro policisty naprostou prioritou


PRAHA – Objasnění dvojnásobné vraždy v Klánovickém lese spojené s dopadením pachatele je pro policisty naprostou prioritou. Na případu intenzivně pracují desítky těch nejzkušenějších kriminalistů nejen z prvního oddělení pražského ředitelství, se kterými úzce spolupracují další specialisté z Policejního prezidia ČR a celorepublikových útvarů.

Stovky dalších policistů z různých služeb a útvarů jsou aktuálně nasazeny na bezpečnostní akci v Klánovickém lese a zvýšený počet policistů bude v místě působit tak dlouho, dokud to bude potřeba.

„Chceme vás ujistit, že rozhodně nic netajíme, nezamlčujeme a skutečně se snažíme sdělovat vše, co můžeme. To samé platí i ve vztahu ke komunikaci s místní samosprávou. Ačkoliv není možné v rámci probíhajících úkonů trestního řízení detailně informovat o každém kroku, který učiníme, tak ale ještě jednou všechny ubezpečujeme, že jakékoliv posuny ve vyšetřování, jejichž zveřejnění by nezmařilo jeho účel, sdělujeme a budeme v tom pokračovat. Chápeme vaše obavy, které vyplývají z faktu, že vrah je stále na svobodě. V takové situaci jistě nelze garantovat stoprocentní bezpečnost, můžeme ale každého ubezpečit, že situaci v žádném případě nepodceňujeme a k dopadení dosud neustanoveného pachatele využíváme všech prostředků. Budeme Vám vděční, když i Vy nám pomůžete šířit dále toto sdělení a budete s námi ujišťovat své okolí, že k objasnění tohoto skutku a zajištěni bezpečnosti občanům děláme maximum možného,“ dodávají policisté.

Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz