Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Složky IZS Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Policisté pátrají po pohřešované ženě z Kytína! Odjela z domu se dvěma psy. Může být v ohrožení života


KYTÍN – Kriminalisté z Prahy venkov-západ vyhlásili pátrání po 45leté Petře Jirmářové z Kytína. Pohřešování jim oznámila na linku tísňového volání 158 její dcera, která má o ní strach. Naposledy svou matku viděla 19. prosince okolo 23. hodiny, nicméně poté asi ve 3 hodiny ji vzbudil štěkot psů, ale nebrala na to zřetel.

Ráno, poté co se probudila, zjistila, že její matka doma není a ani jejich dva psi. Jediné, co doma dcera našla, byl její mobilní telefon. Žena nechala na počítači vzkaz, kde se loučila, a proto je zde důvodná obava o její život a zdraví.

Petra Jirmářová je vysoká asi 170 cm, střední postavy. Má modrošedé oči a hnědé vlasy, které nosívá upravené do drdolu. Na sobě by měla mít černou fleecovou propínací mikinu bez kapuce, tmavé nebo černé džíny, černý kabát a černé boty s kožíškem. Pohřešovaná odjela z domu osobním vozidlem tovární značky VW Caddy, šedé barvy, s RZ 6AA 2440. V tomto automobilu odjela i se dvěma středně velkými psy. Vzhledem k tomu, že má rodina strach o ni, o její život a zdraví, v této souvislosti se obracíme na veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání po pohřešované ženě, která se pohybuje v šedém automobilu VW Caddy společně se dvěma psy.

Pokud pohřešovanou uvidíte nebo máte k jejímu pohybu jakékoliv poznatky, kontaktujte policisty na lince 158.

Autor: por. Bc. Michaela Richterová
Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz