Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Praha Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Pražští kriminalisté jen za včerejšek vyšetřují dalších sedm případů nebezpečného vyhrožování v souvislosti útoku na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy v Praze


PRAHA – Jen za včerejšek pražští kriminalisté řešili dalších 7 případů nebezpečného vyhrožování (typicky „teď je řada na mě“ a podobné výkřiky) nebo schvalování útoku na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Naprostá většina těchto „hrdinů“ již byla ustanovena.

„Všem médiím, která se nepodílejí na budování kultu masového vraha, děkujeme. A ty ostatní opět požádáme o střídmost,“ dodávají policisté.

Česko se doposud vzpamatovává z nejhoršího střeleckého útoku, jaký kdy zažilo. Útočník v budově pražské filozofické fakulty zavraždil čtrnáct lidí, přes dvacet lidí utrpělo vážná zranění. 

Balistická expertiza prokázala shodu zbraně z vraždy v Klánovickém lese se zbraní z domu, kde bydlel střelec z filozofické fakulty, dodala policie. Vrah z fakulty tak má na svědomí i smrt svého otce a ze stejné zbraně se střílelo i na dva lidi z Klánovického lesa! tehdy zemřel muž a jeho dvouměsíční dcerka v kočárku.

Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz