Auto-Moto Cestování dobrovolní hasiči Doprava HZS Jihočeský Krimi Policie Pomáháme Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS smrtelná nehoda Technika tragická nehoda Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

TRAGÉDIE: Mladý muž po nárazu čtyřkolky do stromu na Táborsku podlehl velmi těžkému zranění


TÁBORSKO – I v posledním prosincovém dnu roku 2023 na jihočeských silnicích museli policisté vyšetřovat několik dopravních nehod, večer i tragickou, tentokrát na Táborsku. Před 19. hodinou přijal operační důstojník oznámení o vážné  nehodě na silnici III/00346, mezi obcemi Jeníčkova Lhota a Hlasivo, nedaleko Mladé Vožice.

Táborští dopravní policisté po příjezdu na místo zjistili, že po zmíněné trase jel 35letý muž na čtyřkolce tovární značky BRP Outlander, kdy před levotočivou zatáčkou sjel rovně do silničního příkopu, kde narazil do vzrostlého stromu. Čtyřkolka skončila na boku! Při nárazu řidič utrpěl velmi těžká zranění, kterým na místě podlehl.

Provoz na komunikaci byl částečně omezen po dobu vyšetřování.

Nejen v posledních hodinách tohoto roku, ale i v nových dnech, týdnech a měsících roku 2024 dodržujte pravidla silničního provozu!

Autor: por. Bc. Milan Bajcura

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz