Královehradecký Krimi Policie Pomáháme Složky IZS Technika vražda Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUALIZUJEME: Dvaatřicetiletý muž po hádce ubodal kuchyňským nožem teprve čtrnáctiletého chlapce na vlakovém nádraží v Hradci Králové


HRADEC KRÁLOVÉ – Policisté obvinili včera zadrženého 32letého muže ze zvlášť závažného zločinu vražda. Kladou mu za vinu, že po předchozí hádce mezi kolejišti na hlavním vlakovém nádraží v Hradci králové napadl kuchyňským nožem 14letého chlapce, který na místě na následky zranění zemřel. Obviněnému muži hrozí trest odnětí svobody na 15 až 20 let nebo trest výjimečný.

„V nejbližší době podáme ke státnímu zástupci podnět na vzetí obviněného muže do vazby,“ dodává mluvčí policistů por. Iva Kormošová.

Jak jsme již informovali, včera okolo půl šesté podvečerní došlo na Hlavním nádraží v Hradci Králové k násilnému trestnému činu, kdy po pachateli pátraly desítky policistů. Policisté varovali občany, aby se ho nepokoušeli sami zadržet, protože mohl být ozbrojen pravděpodobně nožem. Během hodiny se jim ho podařilo zadržet v jeho bydlišti v Hradci Králové. Provoz vlaků byl ihned po činu zastaven a obnoven okolo 18.45 hodin.

Jedná se o podezření z trestného činu vražda, kdy podezřelým je 32letý muž a poškozenou osobou osoba mladší 15 let. Všechny okolnosti případu jsou předmětem dalšího šetření. K činu došlo mezi kolejišti mimo nástupní místa.

Autor: redakce

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz