Auto-Moto Cestování dobrovolní hasiči Doprava HZS Krimi Liberecký Policie Pomáháme požár Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

U Jeřmanic na Liberecku hořela dodávka! Plameny vozidlo zcela pohltily


LIBERECKO – Na silnici I/35 ve směru na Liberec zasahovali u Jeřmanic profesionální hasiči ze stanice HZS Liberec od 4:38 hodin ráno u požáru dodávky. Vozidlo hořelo pod železničním mostem. Na místě zasahovaly složky Integrovaného záchranného systému ČR.

Komunikace u Jeřmanic na trase Turnov – Liberec byla nejprve zcela uzavřena. Hasiči dostali požár pod kontrolu za pomoci dvou vysokotlakých proudů během 23 minut, požár byl zlikvidován v 5:34 hodin.

Na silnici I/35 ve směru na Liberec zasahovali profesionální hasiči ze stanice HZS Liberec od 4:38 hodin ráno u požáru dodávky v plném rozsahu. Plameny se rozšířily z motorového prostoru na celé vozidlo.

S ohledem na nízké teploty došlo k okamžitému namrznutí hasební látky na povrchu silnice – na místo byl povolán správce komunikace se sypačem. Projíždějte se zvýšenou opatrností!

Příčina vzniku požáru a předpokládaná škoda na automobilu zůstává v šetření. Událost se obešla bez zranění.

Zdroj: HZS Libereckého kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz