dobrovolní hasiči HZS Krimi LZS Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Středočeský stroj Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

Mladoboleslavští policisté pátrají po 30letém muži z Katusic, který je omezen na svéprávnosti a odešel z místa bydliště neznámo kam


MLADOBOLESLAVSKO – Policisté pátrají po 30letém muži z Katusic, který je omezen na svéprávnosti a odešel z místa bydliště neznámo kam. Bez léků na diabetes a epilepsii, které užívá, může být v ohrožení života. Pokud muže uvidíte, zavolejte prosím na tísňovou linku 158.

Mladoboleslavští policisté vyhlásili pátrání po 30letém Janu Maříkovi z Katusic. Ten je omezen na svéprávnosti a bez vědomí matky odešel z místa bydliště neznámo kam mezi 16:30- 17:30 hodinou, včera 15. ledna 2024.

Odešel oblečený v mikině, proto je zde riziko prochladnutí. Pohřešovaný užívá pravidelně léky na diabetes a epilepsii, které u sebe nyní nemá, proto může být v ohrožení života a zdraví. Pohřešovaný Jan Mařík je asi 170 cm vysoký, obézní postavy, má hnědé vlasy a modré oči. V době odchodu měl na sobě šedé tepláky, černou mikinu a bílé botasky.

Po pohřešovaném v současné době pátrá několik policejních hlídek a to včetně kynologů se služebními psy a Letecké služby. Bohužel se ale doposud muže nepodařilo vypátrat. Pokud jste pohřešovaného viděli nebo víte, kde se v současné době může zdržovat, zavolejte prosíme policistům na linku 158.

Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz