Auto-Moto Cestování dobrovolní hasiči Doprava drážní hasiči HZS kolejiště Krimi Pardubický Policie Pomáháme Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS stroj Technika vlak Z domova Zajímavosti Zdravotnictví železniční trať Zprávy podle krajů ZZS

AKTUÁLNĚ: V Třemošnici na Chrudimsku se střetl osobní vlak s dodávkou!


TŘEMOŠNICE – U železniční nehody v Třemošnici na Chrudimsku zasahují složky Integrovaného záchranného systému ČR. Na železničním přejezdu došlo ke střetu osobního vlaku s dodávkou.

Vlak po střetu odmrštil dodávku mimo kolejiště. Ve vlaku cestovalo 7 osob. Záchranáři si převzali do péče jedno dítě, které nakonec ze železniční nehody vyvázlo naštěstí bez zranění. Přivolaní drážní hasiči provedli protipožární opatření. Na místě i nadále probíhají záchranné a vyprošťovací práce.

FOTOGALERIE…

Foto: HZS Pardubického kraje a DATEL

U střetu vlaku s dodávkou v Třemošnici zasahují Drážní hasiči Správy železnic. Událost se obešla bez zranění, jedna osoba byla z vlaku evakuována. Drážní hasiči zajišťují místo nehody. Provoz na trati je v tuto chvíli zastaven. Úsek Ronov nad Doubravou – Třemošnice, střet vlaku se silničním vozidlem, předpokládaný konec omezení: 22.01.2024 10:00 hodin.

Zdroj: HZS Pardubického kraje
a DATEL

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz