Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Praha Složky IZS stroj Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

KRIMI: Policisté pátrají po muži, který donutil pod pohrůžkou násilí ženu, která seděla v autě a čekala na syna před školou v Praze, aby si přesedla a odvezl ji na neznámé místo, kde ji znásilnil!


PRAHA – Včera odpoledne zatím neznámý muž donutil pod pohrůžkou násilí ženu, která seděla v autě a čekala na svého syna před školou v Praze 9, aby si přesedla na místo spolujezdce a odvezl ji na neznámé místo, kde ji znásilnil!

S vozidlem pak přejel do Okřínecké ulice v Praze 9 a z místa odešel. Případ je prověřovaný pro podezření ze spáchání trestných činů znásilnění a omezování osobní svobody. Po pachateli kriminalisté pátrají, kdy se jednalo o muže ve věku asi okolo 40 let, který byl štíhlé postavy.

Vysoký byl asi 180 cm, na sobě měl šedé teplákové kalhot a mikinu světlé béžové barvy s imitací ovčí srsti. Pravděpodobně měl krátké světlé vlasy, ale nemůžeme vyloučit, že vlasy neměl vůbec. Měl kruhy pod očima jako od únavy, byl cítit zatuchlinou a mluvil česky.

Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz