Finance Pomáháme Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů ZZS

POMÁHÁME: Sbírka na pomoc záchranářce Aničce ze Zlínska…


ZLÍNSKO – Práce u zdravotnické záchranné služby je pro výraznou většinu záchranářů životním posláním. Ne jinak tomu bylo i pro záchranářku Aničku ze Zdravotnické záchranné služby Zlínského kraje. Milá, usměvavá a pracovitá mladá slečna do kolektivu zkušených zdravotnických týmů rychle zapadla a stala se nedílnou součástí těch, kteří dnes a denně zachraňují lidské životy v rámci přednemocniční neodkladné péče.

Loni během svého prvního těhotenství a radostného očekávání příchodu dvojčat se dozvěděla diagnózu, kterou nechce slyšet nikdo z nás. Z naprosto zdravé záchranářky se stala nastávají maminka v pokročilém stadiu rakoviny. Anička tak má za sebou několik náročných operací, kvůli kterým nemohla několik týdnů nosit v náručí své děti. V tuto chvíli pravidelně podstupuje chemoterapii. Manžel, který je profesionální hasič, musel opustit zaměstnání a přejít na mateřskou dovolenou.

Finanční úspory rodiny se rychle tenčí. Vybrané peníze poslouží především na financování nezbytných potřeb souvisejících s péčí o děti, i na další mimořádné náklady, které do rodinného rozpočtu zasahují kvůli onkologické léčbě.

Za celou Zdravotnickou záchrannou službu Zlínského kraje budeme vděčni za jakýkoli příspěvek pro záchranářku, která v našich srdcích zanechala výraznou stopu a která zachraňovala lidské životy společně s našimi posádkami.

Děkujeme…

Zdroj: Zdravotnická záchranná služba Moravskoslezského kraje 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz