DÍTĚ V OHROŽENÍ HZS Krimi Městská policie Pátrání Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

DÍTĚ V OHROŽENÍ: Policisté aktuálně intenzívně pátrají po 14leté dívce z Příbramska! Neviděli jste ji někde?


PŘÍBRAMSKO – Policisté aktuálně intenzívně pátrají po 14leté Sofii, která dnes po 16. hodině odešla ve špatném psychickém stavu z místa bydliště v Příbrami a od té doby je nekontaktní. Pokud jste pohřešovanou viděli, zavolejte prosím na tísňovou linku Policie ČR 158.

EDIT: ODVOLANÉ PÁTRÁNÍ: Svědci poznali pohřešovanou 14letou dívku z Příbramska! Byla v Praze

Kriminalisté z Příbrami vyhlásili pátrání po 14leté dívce, která by mohla být v ohrožení života. Pohřešovaná Sofie odešla z místa bydliště ve špatném psychickém stavu psychickém stavu, proto se její rodina obává o její zdraví a život a policisté po ní vyhlásili pátrání jako po dítěti v ohrožení.

Sofie byla naposledy viděna dnes, tj. 15. února 2024, v 16:15 hodin v místě bydliště v Příbrami. Poté odešla neznámo kam a od té doby je i nekontaktní.

Pohřešovaná je asi 155 cm vysoká, střední postavy. Má dlouhé černé vlasy s odrosty, modré oči a piercing v nosní přepážce. V době odchodu měla na sobě černé tepláky, černou zimní bundu bez kapuce a černobílé tenisky značky Nike.

V současné době po pohřešované pátrá téměř dvacítka policistů a do pátrací akce byla zapojena i Letecká služba. Pokud jste pohřešovanou Sofii viděli nebo máte jakékoliv poznatky o tom, kde by se mohla pohybovat, ozvěte se prosím na linku 158.

Za jakékoliv poznatky k pohřešované děkujeme.

Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz