Krimi Městská policie Pardubický Pátrání Policie Pomáháme Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Policisté aktuálně pátrání po patnáctileté dívce z Pardubic! Neviděli jste ji někde?


PARDUBICE – Pardubičtí policisté aktuálně pátrání po 15leté Gabriele Šmídové. Vzhledem k tomu, že dívka užívá pravidelně léky, které u sebe zřejmě nemá, mohla by být i v ohrožení života! Neviděli jste ji někde?

EDIT: ODVOLANÉ PÁTRÁNÍ: Policisté odvolali pátrání po patnáctileté dívce z Pardubicka! Pohřešovanou dívku nalezli ve vlaku mezi Kolínem a Pardubicemi

Pardubičtí policisté pátrají po 15leté dívce, kterou naposledy viděla její matka dnes zhruba v 16 hodin v městské části Polabiny.  Večer jsme přijali oznámení o jejím pohřešování. (pokud je odkaz neaktivní, dívka byla nalezena)

Dívka je asi 165 cm vysoká, střední postavy, má hnědé vlasy pod ramena. Na sobě by měla mít černé kalhoty, červenou mikinu a černou zimní bundu. U sebe by mohla mít černý batoh.

Pohřešovaná by mohla být v ohrožení života, neboť musí pravidelně užívat léky. Žádáme veřejnost, pokud byste dívku někde viděli, volejte linku 158.


Autor: mjr. Ing. Markéta JANOVSKÁ

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz