Auto-Moto Cestování dobrovolní hasiči Doprava HZS Krimi Liberecký LZS Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS smrtelná nehoda Technika tragická nehoda Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

TRAGÉDIE: Střet osobního automobilu s nákladním vozem na silnici I/38 u Bezdězu na Českolipsku nepřežila jedna nezletilá osoba a další tři lidé utrpěli zranění!


ČESKOLIPSKO – Střet osobního automobilu s nákladním vozem na silnici I/38 u Bezdězu na Českolipsku nepřežila jedna nezletilá osoba a další tři lidé utrpěli zranění! U vážné dopravní nehody, ke které došlo včera krátce po 19. hodině zasahovaly složky Integrovaného záchranného systému ČR.

Tři zraněné osoby byly z místa transportovány do nemocničních zařízení. Tragický střet si však vyžádal také jeden lidský život. Na místě dopravní nehody následkům zranění podlehla nezletilá osoba. Vyšetřováním této tragické dopravní nehody se zabývá služba kriminální policie. 

„Vzhledem k okolnostem a z důvodu prověřování celé události nebudeme sdělovat žádné další informace,“ uvedl por. Bc. Vojtěch Robovský

Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz