Auto-Moto Cestování cyklista Doprava havárie Krimi Policie politici Politika porucha Složky IZS Technika Turistika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

INFORMUJEME: Chodci v Bílině mají smůlu! Lávka pro pěší přes rušnou silnici I/13 vedoucí k vlakovému nádraží je totiž dočasně uzavřena


BÍLINA – Chodci v Bílině mají smůlu! Lávka pro pěší přes rušnou silnici I/13 vedoucí k vlakovému nádraží je totiž dočasně uzavřena. A to z důvodu propadu části podloží chodníku v místě nástupu na lávku přes silnici /13 (ze strany od sídliště), způsobeného spodní vodou.

Přivolaný statik následně doporučil okamžité preventivní uzavření lávky a posouzení stavu geologem. Z tohoto důvodu byla lávka, do posouzení stavu a návrhu řešení, DOČASNĚ UZAVŘENA.

FOTOGALERIE…

Tato nenadálá situace komplikuje bezpečný přechod silnice I/13. Upozorňujeme však občany, že i přesto musí dodržovat obecně platná pravidla silničního provozu, zejména pro pohyb chodců a cyklistů.

Město Bílina prověřuje možnost zřízení „dočasného přechodu pro chodce“, včetně s tím souvisejících dopravních opatření. Tato opatření však vyžadují souhlas dotčených orgánů, včetně Dopravního inspektorátu Policie České republiky.

O dalším postupu, jakmile bude znám, budeme opět informovat.

Zdroj: Město Bílina

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz