Auto-Moto Cestování Doprava Krimi Kultura Policie politici Politika Pomáháme Praha Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

NA AKTUÁLNÍ TÉMA: Prahu ve čtvrtek čeká opět protest zemědělců, který může zásadním způsobem ochromit dopravu v hlavním městě


PRAHA – Ve čtvrtek 7. března 2024 opět čeká Prahu protest zemědělců, který může zásadním způsobem ochromit dopravu v hlavním městě. Organizátoři plánují trasy příjezdu stovek traktorů a další zemědělské techniky do metropole okolo 7. hodiny ráno a pojedou směrem k Úřadu vlády.

Poté budou jezdit okolo Letenských sadů po trase Nábřeží Edvarda Beneše, Chotkova, Milady Horákové, Veletržní, Dukelských Hrdinů a dál po nábřeží k Úřadu vlády až do cca 11:00 hodin a následně se přesunout opět k Úřadu vlády. V odpoledních hodinách by měli vyrazit směrem z Prahy.

„Chceme vás proto opět požádat, abyste do hlavního města ve čtvrtek nejezdili automobily a pokud je to možné, využili například možnost práce z domova. Pokud do Prahy musíte i přesto cestovat, zvolte, prosíme, kolejovou dopravu a vyhněte se cestám v okolí Úřadu vlády a Letenských sadů. Mnohokrát děkujeme za vstřícnost a pochopení.“ dodává vedení Prahy.

Zdroj: Hlavní město Praha

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz