Auto-Moto Cestování dobrovolní hasiči Doprava HZS Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů ZZS

Mezi obcemi Mladcová a Racková u Zlína skončilo havarované vozidlo mimo silnici v lesním porostu


ZLÍNSKO – Dopravní nehoda osobního automobilu, ve kterém zůstal zaklíněný zraněný řidič, se stala před půl pátou hodinou odpolední mezi obcemi Mladcová a Racková u Zlína. Na místo vyjely tři družstva hasičů ze dvou jednotek, profesionálních hasičů z centrální stanice Zlín a hasičů statutárního města Zlína.

Na místě zasahovaly všechny složky Integrovaného záchranného systému ČR. Hasiči zajistili havarované vozidlo proti pohybu a současně zahájili vyprošťovací práce. Muže dostali z vozidla za pomoci vyprošťovacího zařízení a páteřové desky. Po vyproštění pomáhali zdravotnickým záchranářům s transportem zraněného řidiče do sanitního vozu. Provedli protipožární opatření a kontrolovali, zda z vozidla neunikají provozní kapaliny.

Po celou dobu vyprošťování byla silnice uzavřena a následně řízena kyvadlově. Na závěr provedli hasiči úklid místa nehody a vrátili se zpět na základnu. Okolnosti nehody vyšetřují dopravní policisté.

FOTOGALERIE…

Zdroj: HZS Zlínského kraje
(DM)

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz