Jihočeský Jihomoravský Karlovarský Královehradecký Krimi Liberecký Městská policie Moravskoslezský Olomoucký Pardubický Pátrání Plzeňský Policie Pomáháme Praha Složky IZS Středočeský Technika Ústecký VAROVÁNÍ Vysočina Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů

Anonym vyhrožuje střelbou na univerzitách v Česku! Kriminalisté po pisateli pátrají…


ČESKO – Po oznámení o potenciální hrozbě směřující k několika univerzitám, ve které anonym vyhrožuje střelbou, začali policisté činit kroky k zajištění bezpečnosti všech možných dotčených objektů.

Výhrůžka nesměřuje k dnešnímu dni, nyní policisté komunikují se všemi dotčenými univerzitami a následně budou nastavena bezpečnostní opatření a to i na základě vyhodnocení všech rizik. Kriminalisté na případu pracují a pátrají po pisateli.

„V současnosti nás můžete ve zvýšené míře vidět u vysokých škol při provádění periodických kontrol. Se všemi zástupci VŠ jsme v nedávné době řešili postupy pro obdobné případy a obdrželi od nás bezpečnostní doporučení, která budou vždy v koordinaci s jejich krizovými plány,“ dodávají policisté.

Zdroj: Policie ČR
Ilustrační snímek

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz