Auto-Moto Cestování dobrovolní hasiči Doprava drážní hasiči elektřina HZS Karlovarský kolejiště Krimi LZS Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví železnice železniční trať Zprávy podle krajů ZZS

DRAMA: Osobu na železničním vagónu v Chebu zasáhl elektrický výboj! Ve vážném stavu byla letecky transportována do popáleninového centra


CHEB – K osobě na železničním vagónu v areálu železniční stanice Cheb vyjeli včera odpoledne drážní hasiči. Ještě před příjezdem jednotky drážních hasičů došlo k propojení osoby s trakčním vedením a vznikl elektrický výboj, který osobě způsobil popáleniny druhého – třetího stupně.

Jednotka drážních hasičů provedla předlékařskou první pomoc a po příjezdu ZZS Cheb byla osoba předána do jejich péče. Následně ve spolupráci HZS Karlovarského kraje CHS Cheb byl proveden transport osoby do sanitního vozu. Lékař rozhodl o transportu osoby LZS Praha do pražské nemocnice.

Dále jednotka drážních hasičů provedla zkratování trakčního vedení a spolupracovala při šetření události s PČR a vyšetřovatelem Správy železnic.

Foto: HZS Správa železnic Cheb

Jednotka u této události zasahovala společně s HZS KvK CHS Cheb, ZZS Karlovarského kraje, PČR Karlovarského kraje a vyšetřovatelem Správy železnic.

Zdroj: Drážní hasiči Cheb

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz