Dobrovolnictví Finance Kultura kulturní akce Pomáháme Pozvánka PR Praha Reklamy společenská akce Technika tip redakce Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

KULTURNÍ POZVÁNKA: DORTEM PROTI RAKOVINĚ! 2.ročník charitativního plesu už dnes v Praze…


PRAHA – Už dnes, v pátek 15.března se uskuteční v prostorách pražského P.M.Clubu 2. ročník charitativního plesu s názvem – Dortem proti rakovině.

Pořadatelé v čele s Jiřím Zahradníkem tak volně navážou na loňský startovní a vydařený ročník.
Jak již název napovídá, jedná se o akci s charitativním podtextem, jejíž výtěžek podpoří onkologicky nemocné pacienty, zejména pak děti.

Program plesu je velice pestrý a různorodý, pojatý moderní formou, kde si každý návštěvník skutečně přijde na své.

FOTOGALERIE…

Mezi účinkujícími hosty se tak představí např. zpěvačka Lucia Sosna, která nedávno podepsala smlouvu s Hollywoodskými producenty a aktuálně působí spíše v americkém Los Angeles, ale pro dnešní večer vystoupí v Praze. Dalším zajímavým bodem programu bude určitě vystoupení houslového virtuóze Michaela Hejče, který v minulosti spolupracoval například se světoznámou zpěvačkou Celine Dion.
O energickou hudební show se pak postará hudební skupina HIGHTLAND a mnoho dalších vystupujících umělců. Celým večerem bude provázet moderátorka Hana Mašlíková.

Nemáte-li tedy ještě jasný plán na páteční večer, přijměte pozvání na tuto příjemnou společenskou událost s charitativním záměrem a mimo skvělé zábavy tak podpoříte dobrou věc.

Vstupenky jsou ještě k dostání na serveru smsticket.cz a nebo můžete také zakoupit na místě.

Autor: Petr Dvořák