Auto-Moto Cestování dobrovolní hasiči Doprava HZS Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů ZZS

Řidič na Kroměřížsku sjel ze silnice, narazil do orientačního sloupku a do vzrostlého stromu, který se po nárazu zlomil…


KROMĚŘÍŽSKO – Kroměřížští profesionální hasiči zasahovali dnes ráno v katastrálním území obce Skaštice na Kroměřížsku u havárie osobního vozidla. Řidič tam sjel ze silnice, narazil do orientačního sloupku a do vzrostlého stromu, který se po nárazu zlomil.

Vozidlo poté skončilo v poli několik desítek metrů od cesty. Zraněného řidiče hasiči přenesli přes pole k sanitce a předali posádce zdravotnické záchranné služby.

Z vozidla došlo k úniku provozních kapalin a dalšímu unikání oleje z proražené vany, který hasiči zachytávali. Dále u vozidla provedli protipožární opatření a odpojili autobaterii. Jakmile na místo nehody přijel vůz odtahové služby, uzavřeli hasiči obousměrně provoz a pomohli s naložením rozbitého auta. Na závěr hasiči posbírali z pole části vozidla a uklidili zablácenou vozovku. Poté se vrátili zpět na svou stanici.

FOTOGALERIE….

Zdroj: HZS Zlínského kraje
(LJ)

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz