Auto-Moto Cestování dobrovolní hasiči Doprava HZS Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS smrtelná nehoda Technika tragická nehoda Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů ZZS

Po čelním střetu dvou osobních automobilů u Napajedel zemřela řidička


NAPAJEDLA – Včera po dvaadvacáté hodině zemřela při čelním střetu u Napajedel na Zlínsku šestačtyřicetiletá řidička. O dva roky mladší řidič druhého vozidla skončil s těžkým zraněním v nemocnici. Tragickou událost prověřují zlínští kriminalisté a dopravní policisté.

V pátek po dvaadvacáté hodině jela šestačtyřicetiletá žena ve vozidle Opel Corsa ve směru od Napajedel na obec Topolná. Z dosud nezjištěných příčin přejela v zatáčce do protisměru, kde se čelně střetla s protijedoucím vozidlem Volkswagen Golf, který řídil čtyřiačtyřicetiletý muž. Při srážce utrpěla žena zranění neslučitelná se životem, muže převezli záchranáři s těžkým zraněním do nemocnice.

Škoda na obou vozidlech je vyčíslena na 400 tisíc korun. Na místě zasahovaly složky Integrovaného záchranného systému ČR. Vozovka byla asi čtyři hodiny uzavřena z důvodu vyšetřování dopravní nehody. Veškeré okolnosti této tragické události šetří zlínští kriminalisté ve spolupráci s dopravními policisty. 

Autor: por. Bc. Monika Kozumplíková

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz