Auto-Moto Cestování dobrovolní hasiči Doprava HZS Jihomoravský Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS smrtelná nehoda Technika tragická nehoda Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

TRAGÉDIE: Třicetiletý řidič nepřežil na Hodonínsku čelní střet dvou osobních automobilů


HODONÍNSKO – Složky Integrovaného záchranného systému ČR zasahovaly u večerní tragické nehody na silnici mezi Vracovem a Bzencem na Hodonínsku. Jedno z havarovaných aut skončilo na střeše. Čelní střet tam nepřežil třicetiletý řidič.

Při večerní nehodě se zranily další tři osoby. V pátek večer došlo na komunikaci mezi Vracovem a Bzencem na Hodonínsku k tragické dopravní nehodě. Třicetiletý řidič osobního automobilu Dacia tam na horizontu předjížděl a čelně se střetnul s protijedoucím fordem. Při kolizi byly poškozeny další dvě projíždějící vozidla.

FOTOGALERIE…

Foto: Policie ČR

Třicetiletý šofér, pravděpodobný viník nehody, srážku nepřežil. Dvě další osoby byly zraněny těžce a jedna lehce. Komunikace byla v průběhu vyšetřování nehody neprůjezdná. Na objízdných trasách po místních komunikacích k závažným komplikacím nedocházelo.

Autor: por. Bohumil Malášek

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz