Auto-Moto Cestování dobrovolní hasiči Doprava HZS Krimi LZS Plzeňský Policie Pomáháme Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS smrtelná nehoda stroj Technika tragická nehoda Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

TRAGÉDIE: Při vážné nehodě na Domažlicku zemřela osmnáctiletá řidička


PLZEŇSKÝ KRAJ – Během včerejška řešili policisté v Plzeňském kraji hned několik dopravních nehod, ty vážnější z nich se staly odpoledne a několik osob při nich bylo vážně zraněno. Cenu nejvyšší si pak vyžádala tragická nehoda na Domažlicku, při které zemřela mladá řidička.

Teprve osmnáctiletá řidička nepřežila na Domažlicku včera v podvečer náraz automobilu do stromu. K vážné nehodě došlo na silnici mezi Poběžovicemi a Mnichovem na Domažlicku poblíž obce Hvožďany. Podle policistů dostala s vozem smyk při průjezdu levotočivé zatáčky a vyjela mimo silnici, kde narazila do stromu. Dívka, která ve voze cestovala sama utrpěla závažná zranění, kterým na místě podlehla.

Okolnosti smrtelné nehody vyšetřují i nadále policisté.

Včera složky Integrovaného záchranného systému zasahovaly také u vážné nehody u Losiné, kde se střetla dvě osobní vozidla. Nehoda si vyžádala hned několik zraněných.

Další vážná nehoda s větším počtem zraněných se pak udála na silnici číslo 19 u Vlkova, kde se střetla dvě osobní vozidla. Při nehodě se zranilo šest lidí včetně malého dítěte.

Autor: redakce

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz