Krimi Městská policie Pátrání Plzeňský Policie Pomáháme Složky IZS stroj Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Pacientka psychiatrické nemocnice v Dobřanech se nevrátila z vycházky… Bez medikace může být nebezpečná sobě nebo svému okolí


DOBŘANY – Před několika dny se nevrátila z povolené vycházky po areálu nemocnice a do současné doby se nevrátila ani o sobě nepodala žádnou zprávu. Viděli jste ji? 

Kriminalisté územního odboru Plzeň – venkov pátrají po devětatřicetileté ženě, po které bylo dne 31. března 2024 vyhlášeno celostátní pátrání. Pohřešovaná je pacientkou Psychiatrické nemocnice Dobřany. Nevrátila se z povolené vycházky po areálu psychiatrické nemocnice a do současné doby o sobě nepodala žádnou zprávu. Nemocnice trvá na návratu pacientky, žena bez medikace může být nebezpečná sobě nebo svému okolí. Pohřešovaná je střední postavy, vysoká 170 – 175 centimetrů, má středně dlouhé blond vlasy a hnědé oči. Má jen zbytky chrupu. Na sobě by měla mít modrou teplákovou soupravu a červenou bundu.

Bližší informace jsou v tomto odkazu https://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=21140331240311. Pokud je odkaz neaktivní, pohřešovaná žena byla nalezena. 

Policisté přijmou k pohřešované osobě jakékoliv informace na bezplatné tísňové lince Policie České republiky 158 nebo na kterékoliv policejní služebně.

Autor: por. Mgr. Dagmar Brožová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz