Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Složky IZS Středočeský Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Policisté i nadále pátrají po pohřešované patnáctileté dívce z Hostivice! Neviděli jste ji někde?


HOSTIVICE – Kriminalisté z Prahy venkov-západ pátrají po 15leté Anetě Kupcové z Hostivice, kterou pohřešuje její matka a má o svou dceru strach. Matka s ní mluvila 28. března v 9 hodin ráno. V tuto dobu dívka měla odjet za kamarádkou.

ODVOLANÉ PÁTRÁNÍ: Patnáctiletá pohřešovaná dívka přišla s matkou na policejní služebnu…

Od uvedeného rána je nekontaktní a domů se nevrátila. Aneta je vysoká asi 170 cm, hubené postavy. Má tmavé, středně dlouhé rovné vlasy česané na pěšinku uprostřed a velké hnědé oči. Markantem u pohřešované jsou piercingy – jeden piercing v nose (kroužek ve středové přepážce), v jazyku a na předních zubech. Kromě piercingu má tetování, konkrétně na levé dlani u ukazováčku má vytetovaný nápis „XANAX“ a dále má blíže nezjištěné tetování na hrudníku. Na levé ruce má jizvy. Na sobě by měla mít sytě růžovou mikinu, růžové tepláky, bílé tenisky s šedým pruhem. Je ale možné, že se bude pohybovat v jiném oblečení.

Pokud dívku uvidíte nebo víte, kde by se mohla nacházet, kontaktujte policisty na lince tísňového volání 158. Děkujeme předem za spolupráci.

Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz