Krimi Složky IZS Ústecký Z domova Zprávy podle krajů

AKTUALIZUJEME: Nález těla mrtvého muže na odlehlém místě u polní cesty u Bitozevsi má řadu otazníků

BITOZEVES – Řada otazníků visí nad včerejším nálezem mrtvého těla v lesním porostu u polní cesty v Bitozevsi na Lounsku. Redakce JV PRESS přišla již včera jako první s ověřenými informacemi, že muž zemřel násilnou smrtí, s tím, že v Bitozevsi byl totiž skutečně zavražděn člověk. To však policie stále odmítá komentovat. 

Doposud tak policie nepotvrdila, že by se jednalo o sebevraždu, ale nepotvrdila ani vraždu! Přesto na místě zasahovaly hlídky státní policie a povolán byl také psovod. Na msítě hrůzného nálezu výjezdové skupiny kriminální policie a vyšetřování z Loun a Krajského ředitelství Policie ČR Ústeckého kraje.

Povolána byla do Bitozevsi dokonce ústecká Speciální pořádková jednotka. Ta následně uzavřela okolí nálezu mrtvého těla a prohledávala terén. Pokud by se jednalo o přirozenou smrtt nebo sebevraždu, policie by nedělala tak rozsáhlé manévry a navíc by na místě nepůsobil tým krajských kriminalistů. Přesnou příčinu smrti muže určí, až nařízená pitva. Tělo zavražděného muže bylo ještě večer převezeno na patologii soudního lékařství.

Kriminalisté v Bitozevsi zajišťují i nyní, den po nálezu mrtvého muže další stopy. Obyvatelé obce se obávají nejhoršího, že vrah policistům stále uniká! Policie je ale i přesto skoupá na slovo a zatím k průběhu vyšetřování nic víc neřekla.

Tragický případ i nadále sledujeme a  budeme aktualizovat jakmile policie poskytne informace.

AKTUALIZUJEME: Policisté dopoledne vydali oficiální tiskovou zprávu, že muž byl skutečně zavražděn! Více informací přinášíme ZDE

 

Autor: Honza Vraný

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz