Složky IZS Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

TIP REDAKCE: Dobrovolní hasiči v Košťanech chystají na červen velkolepé oslavy svého 85. výročí a hledají sponzory. Pomůžete?

KOŠŤANY – Dobrovolní hasiči v Košťanech na Teplicku chystají na letošní červen velkolepé oslavy v rámci 85. výročí od založení SDH Košťany. V rámci oslav dojde i na slavnostní křest nového hasičského automobilu Renault Master. Akce se uskuteční 23. června a chybět nebude ani kmotr akce herec, moderátor a bavič Jan Antonín Duchoslav alias Viki Cabadaj z kultovního filmu Sněženky a Machři.

„Program je ještě v přípravách,ale již nyní máme přislíbeny ukázky tří letadel s průlety nad akcí a pokud počasí dovolí, tak proběhne také seskok parašutistů přímo na akci. Samozřejmostí bude živá hudba pro všechny generace, ohňostroj a mnoho dalšího. Vše ale záleží na financích. Oslavy se uskteční v Košťanech na (starém) hřišti za domovem důchodců. A pro návštěvníky chystáme i zajímavou atrakci, a to že se dospělí i děti budou moci svézt bojovým vozidlem, a to zdarma,“ říká velitel košťanských dobrovolných hasičů Libor Klejna.

Oslavy SDH Košťany na Teplicku jsou naplánovány od 22. do 24. června s tím, že hlavním dnem pak bude sobota 23. června. Již nyní dobrovolní hasiči v Košťanech neponechávají nic náhodě a sestavují program. Hlavní jsou ale finance a sponzoři.

„Moc rádi bychom uvítali jakoukoliv pomoc při přípravě oslav. Ať už finanční nebo materiální. Chceme oslavit 85. výročí vzniku SDH Košťany dstojně a velkolepě. Sháníme proto finance doslova kde se dá. Uvítáme proto opravdu každou pomoc, od soukromníků, ponikatelů nebo firem a společností,“  dodává Libor Klejna z SDH Košťany.

 

Redakce agentury JV PRESS se proto stala hrdým mediálním partnerem celé akce a i prostřednictvím našeho webu chce přispět a pomoci po mediální stránce celé akce. Zájemci o případnou pomoc se tak mohou hlásit přímo na SDH Koštany nebo telefonicky na Libora Klejnu mob: 607 123 361. 

Autor: Honza Vraný

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz