Moravskoslezský Sport Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

ZE SPORTU: Dubští thaiboxeři bojovali až v Karviné na Mistrovství ČR Muaythai

KARVINÁ/DUBÍ – Poslední kolo Mistrovství ČR Muaythai pořádané C.M.T.Ase konalo o víkendu v Karvinském zimním stadionu. Klub Leonidas Gym Muay Thai Teplice vyslal do boje čtyři děti.

Do zápasu nastoupil Daniel Homič (14let) a vybojoval výhru KO v prvním kole nad domácím borcem. K dalšímu zápasu nastoupil Matěj Šimůnek (11 let), který předvedl krásný zápas, ale bohužel zvedli ruku soupeři, Matěj prohrál s o 4kg těžším soupeřem těsně 2:1 na body. Třetím chlapcem byl Alan Homič (11 let), který také neměl soupeře ve své váze a musel jít o váhu výše, aby alespoň získal bojové zkušenosti. Duel bohužel prohrává na body s o 5kg těžším domácím borcem. A posledním bojovníkem, byl Šimon Verner (12 let) vyhrává 3:0 na body nad domácím zápasníkem.

„Tato liga dopadla opět dobře pro naše barvy. Konec sezony je sice za dveřmi, ale ještě nás čeká pár akcí jako soustředění u nás i v zahraničí a hlavně naši nominovaní na Mistrovství Evropy a Mistrovství světa, kdo to bude, Vás budeme  průběžně informovat,“ říká trenér Ladislav Horejš.

 

Poděkování za tuto akci patří i prezidentu asociace C.M.T.A. Petru Ottichovi a firmám Grafstudio.cz, AJTM Turko a RE/MAX G8 reality, který podporuje dubský klub Leonidas Gym.

Autor: Ladislav Horejš
trenér

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

2 Replies to “ZE SPORTU: Dubští thaiboxeři bojovali až v Karviné na Mistrovství ČR Muaythai

Napsat komentář