Krimi Složky IZS Ústecký YouTube Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

VIDEO: Banální policejní kontrola v kadaňském baru se zvrhla ve rvačku alkoholem posilněných Romů s policisty! Ti nakonec museli použít i obušky

KADAŇ – Obyčejná policejní kontrola v jednom z kadaňských barů skončila bitkou se zasahujícími policisty! Redakce má k dispozici videozáznam z mobilního telefonu. I když ke konfliktu došlo dříve, rozhodli jsme se, že video zveřejníme! Nutno podotknout, že tehdy na dva policisty v jeden okamžik v nepřehledné situaci zaútočilo hned několik alkoholem posilněných Romů. 

Jak je vidět na záběrech, dokonce i zraněného muže, kterého předtím atakovaly rány policisty, opakovaně nezastavily výzvy obou policistů a opakovaně se snažil dál udeřit policistu, který zrovna telefonoval. Ten nakonec musel použít na obranu i teleskopický obušek! Podle aktuálního zjištění redakce ale nejde o aktuální incident, ale o starší událost. I přesto jsme se rozhodli záběry zveřejnit.

VIDEOZÁZNAM Z BITKY V KADANI…

Byl zásah kadaňských policistů přiměřený? A co opakované útoky Romů na oba muže v uniformě? Je normální neuposlechnout výzvu policie a dokonce následně pěstmi útočit a napadat zasahující policisty?

Autor: Honza Vraný 

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář