Složky IZS Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

Profesionální hasiči z Ústí nad Labem slavnostně otevřeli svou novou halu ve Všebořicích za třináct milionů korun

ÚSTÍ NAD LABEM – Slavnostního otevření nové haly na stanici Hasičského záchranného sboru v Ústí nad Labem – Všebořicích se dočkali tamní profesionální hasiči.

Slavnostnímu otevření byl přítomen náměstek generálního ředitele HZS ČR pro ekonomiku brig. gen. Slavomír Bell, zástupci MV GŘ HZS ČR, dále zástupci Ústeckého kraje a vedení Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje.

Stavba byla zahájena 1. 8. 2017, a celkové náklady na její výstavbu byly ve výši 13 846 608 korun. Na vybudování haly pro uskladnění techniky se významně podílel Ústecký kraj, a to příspěvkem ve výši 5 000 000 korun. Ústecký kraj dlouhodobě podporuje rozvoj Integrovaného záchranného systému v kraji.

Hala bude sloužit pro uskladnění požární techniky. Umístěn tam bude tankovací kontejner, nákladní kontejner, kontejner nouzového přežití, hadicový přívěs, nákladní přívěs pro odvoz havarovaných vozidel, dopravní automobil, užitkový automobil k dopravě materiálu, vysokozdvižný vozík a osobní automobily určené pro plnění služebních úkolů.

Autor: Lukáš Marvan

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “Profesionální hasiči z Ústí nad Labem slavnostně otevřeli svou novou halu ve Všebořicích za třináct milionů korun

Napsat komentář