Krimi Plzeňský Složky IZS Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

AKTUALIZUJEME: V havarovaném malém vrtulníku zemřel plzeňský podnikatel a tři cizinci

PLZEŇ – Tři muži a jedna žena, čtyřčlenná osádka malého vrtulníku, zahynuli při tragickém zřícení stroje na střechu výrobní haly továrny v Plzni. Vrtulník pilotoval plzeňský podnikatel, se kterým letěli cizinci.

Hasiči nyní budou stabilizovat poškozenou střechu haly a  na místo míří také inspekce letového provozu, která bude zjišťovat okolnosti letecké nehody. Příčina neštěstí je totiž zatím neznámá.

Poškozený stroj totiž propadl střechou a uvnitř vrtulníku přímo na místě zemřeli všichni čtyři lidé. Záchranáři se je pokoušeli okamžitě po neštěstí oživovat, ale marně! Všichni čtyři utrpěli závažná poranění neslučitelná se životem.

Dle statika pád haly nehrozí, hasiči tak během dneška provedou stabilizaci a následně vyproštění havarovaného vrtulníku. Na místě zasahují od včerejšího odpoledne tři hasičské jednotky a několik záchranářských týmu, dorazil i vrtulník letecké záchranné služby. Podle mluvčího plzeňských hasičů Petra Poncara jde o halu přibližně 25×15 metrů a při leteckém neštěstí byla naštěstí prázdná a bez technologií.

Autor: Honza Vraný
Ilustrační snímek ZZSPK

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “AKTUALIZUJEME: V havarovaném malém vrtulníku zemřel plzeňský podnikatel a tři cizinci

Napsat komentář