Složky IZS Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

ZAUJALO NÁS: Hořící svíčka pro tragicky zemřelého mladého řidiče teplické záchranky Marka Danče

TEPLICE – Jak jsme již informovali smutnou zprávu dnes 10. září 2018 tragicky zahynul při opravě automobilu v Povrlech na Ústecku čtyřiadvacetiletý řidič sanitky Záchranné zdravotnické služby Ústeckého kraje v Teplicích, fotograf, dobrovolník Českého červeného kříže Novosedlice, Dubí a Proboštova Marek Danč. Nad jeho obrovskou ztrátou nyní truchlí nejen rodina a kamarádi, ale také kolegové záchranáři!

Marek byl výborný věčně usměvavý člověk, kamarád a hlavně profesionál, který v životě pomohl mnoha lidem nejen v okolí Teplic, kde jezdil u tamní záchranné služby.

Pojďme mu společně v pondělí 17. září ve 20.00 hodin vzdát hold zapálenou svíčkou, kterou si Marek Danč bezpochyby zaslouží!

Stejně jako před časem lidé vzdali hold a zapalovali svíčky tragicky zemřelému hasiči, který zemřel při nehodě hasičské cisterny, nyní veřejnost chce zapalovat svíčky pro zesnulého teplického záchranáře Marka Danče. I jeho tragická smrt hluboce zasáhla nejen jeho nejbližší, ale právě i kolegy ze ZZS Ústeckého kraje.

ČEST JEHO PAMÁTCE…

Autor: Honza Vraný

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář