Krimi Složky IZS Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

Lidská hyena zahrabala v lese u Krupky v tašce šest živých štěňátek! Hýbající se tašku vyhrabal jiný pes při venčení

KRUPKA – Obrovské štěstí  mělo 6 malých štěňat, které lidská hyena zavřela v neprodyšné tašce a zahrabala v lese v okolí Krupky na Teplicku.  Pejsci přežili jen díky velké náhodě – našel je totiž pes, který byl se svým majitelem na procházce a začal odhrabávat hromadu listí, pod níž se nacházela taška s psíky.

Pejskové byli v neprodyšné tašce o rozměrech 40cm/30cm/25cm namačkaní ve vrstvách, uzavření, zahrabaní v listí. Štěňátka jsou zdravá a naštěstí jim nic není.
Za každou informaci, která povede k dopadení neznámé lidské hyeny děkujeme.

„Hrůzný“ nález ohlásil svědek strážníkům z Krupky, kteří neprodleně dorazili a tašku otevřeli. Nevěřili svým očím, když vytahovali postupně 6 živých štěňat, namačkaných na sobě, mokrých, počůraných, dehydrovaných, sotva se do tašky vešla! Naštěstí jsou jako zázrakem štěňata vzhledem k okolnostem relativně v pořádku.

Štěňata už sama jí, nejsou čerstvě narozená, jsou přibližně 7mi týdenní. Nyní jsou v útulku AniDef Žim a čekají na nové hodné páníčky…

Zdroj: AniDef – útulek Žim

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “Lidská hyena zahrabala v lese u Krupky v tašce šest živých štěňátek! Hýbající se tašku vyhrabal jiný pes při venčení

  1. Pingback: click for more

Napsat komentář