Krimi Složky IZS Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

Další zraněný revizor při kontrole jízdních dokladů v mostecké tramvaji

MOST – Při běžné kontrole jízdních dokladů došlo k další potyčce cestujícího s revizory DOPRAVNÍHO PODNIKU měst Mostu a Litvínova, a.s., v jedoucí tramvaji.

„Cestující seděl na sedačce a s nepřítomným výrazem ignoroval opakované žádosti revizorů o předložení jízdních dokladů,“ řekl Daniel Dunovský (ProMOST), ředitel DOPRAVNÍHO PODNIKU měst Mostu a Litvínova, a.s. Tramvaj právě dojížděla do zastávky Most, Prior, když se cestující rozhodl k rychlé akci. „Vystartoval ze sedačky a prudce vrazil do stojícího revizora. Snažil se zřejmě uniknout z vozidla okamžitě po zastavení. Pracovník přepravní kontroly se ho snažili zastavit, aby s ním mohli sepsat záznam o provedení přepravní kontrole,“ řekl Dunovský.

„Při následné potyčce došlo ke zranění jednoho z pracovníků přepravní kontroly, cestujícího bez platného jízdního dokladu však zadrželi až do příjezdu městské policie,“ uvedl Dunovský.

Pracovník přepravní kontroly si z tohoto incidentu odnesl zlomený loket. „Jde už o druhé zranění revizora během krátké doby necelých dvou měsíců,“ dodal Dunovský.

Autor: Jiří Holý

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář