Kultura Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

Z KULTURY: Přichází čas pomsty v podání devátého detektivního románu osecké autorky Veroniky Černucké

ČESKÁ REPUBLIKA – Na knižní trh přichází další Původní česká detektivka populární autorky Veroniky Černucké z Oseka, tentokrát pod názvem Přichází čas pomsty. Jde o její devátý detektivní román.

Několik zavražděných a záhadný vzkaz na místě činu. Pilařov je ospalé městečko ve středních Čechách a jeho obyvatelé působí na první pohled mírumilovně. Kdo z nich je vrah, který své oběti likviduje s potěšením a velkou vynalézavostí? Tara postupně odkrývá děsivé tajemství, které mělo zůstat navždy pohřbené.

Kniha vychází v říjnu

Veronika Černucká (1979) se narodila v Teplicích. Po maturitě na gymnáziu vystudovala učitelství a politologii na UJEP v Ústí nad Labem. Pracovala jako novinářka, učitelka a speciální pedagog. První kniha jí vyšla v roce 2011. Sbírku detektivních povídek „Noc, kdy jsem měla zemřít“ vydalo brněnské nakladatelství Moba.

Aktuální detektivní román „Přichází čas pomsty“ je její devátou vydanou knihou. Veronika Černucká žije s manželem a dětmi Martinem (5) a Kateřinou (1) v Oseku.

POZVÁNKA: Autogramiáda a beseda o nové knize se koná ve středu 24. října v duchcovské knihovně. Akce začíná ve 14 hodin a je zdarma.

Foto na obálce knihy: Ladislav Pejchar z Dubí. Modelka: Dana Kastnerová z Oseka.

Autor: redakce

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář