Sport Středočeský Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

NAPSALI JSTE NÁM: Dubský thajboxerský klub Leonidas na galavečeru ve Slaném

STŘEDOČESKÝ KRAJ – Galavečer bojových sportů se uskutečnil ve Slaném. Náš klub Leonidas Gym Muay Thai Teplice vyslal do boje jednoho chlapce a jednoho dospělého.

K prvnímu dětskému zápasu nastoupil Daniel Homič (15 let) proti zkušenému domácímu borci v disciplíně K1, náš Dan od prvního kola stále zvyšoval svoje tempo a na konci druhého kola dostal poprvé svého soupeře do počítání, to samé se mu podařilo i ve třetím kole a před koncovkou KO slánského borce zachránil závěrečný gong. Pro Dana to byl první vyhraný galavečer v jeho kariéře.

Druhý zápas nastoupil Denis Šimůnek proti Martinu Fencovi s KG Academi podle pravidel muaythai. Denis postupně zvyšoval tempo podobně jako Dan a také stejně se mu povedlo dostat soupeře v druhém kole do počítání, ve třetím zasáhl Denis soupeřovu hlavu kolenem za kterým následoval loket a soupeř padal k zemi kde ho čekalo druhé počítání k našemu údivu i po takové náloži soupeř pokrčoval a zápas dobojoval do konce. Denis i Dan si vezou ze slaného výhru a parádní pohár.

Děkuji za podporu Ústeckému kraji , který dotuje přípravu dětí na soutěže, dále pak Tomáš Beran za pomoc u ringu a děkuji za podporu firmám Grafstudio a AJTM.

FOTOGALERIE Z GALAVEČERA BOJOVNÍKŮ VE SLANÉM…

Autor: Ladislav Horejš
trenér

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář