Krimi Složky IZS Ústecký YouTube Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

VIDEO: Ukrajinec zavraždil prostitutku v Teplicích kvůli 200 korunám, které žena chtěla navíc! Cizinec ji pak brutálně umlátil kamenem

TEPLICE – Kriminalistům Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje se ve velmi krátké době podařilo objasnit dva závažné zločiny, ke kterým došlo v nedávné době v Teplicích. Informace k oběma případům poskytli na dnešní tiskové konferenci náměstek ředitele krajského ředitelství plk. Mgr. Zbyněk Dvořák a vedoucí odboru obecné kriminality plk. Mgr. Martin Charvát. Pro vraha si do teplických Novosedlic došla policejní zásahová jednotka.  

Ze zvlášť závažného zločinu vraždy byl obviněn 28letý cizí státní příslušník, ukrajinský dělník, který byl v Teplicích asi jen dva týdny a bydlel právě v Novosedlicích. Na případu vraždy mladé ženy, jejíž obnažené tělo bylo nalezeno 12. prosince 2018 v ulici Nákladní v Teplicích náhodným chodcem, pracoval tým kriminalistů.

Šlo o prostitutku, která se s Ukrajincem dostala do sporu kvůli dvěma stovkám, které žena požadovala navíc. Nejprve se totiž údajně dohodli na 300 korunách za poskytnuté sexuální služby, žena však poté požadovala ještě o 200 korun více.  To však cizinec odmítl zaplatit! Když poté pohrozila, že klienta udá na policii a řekne, že ji znásilnil, rozhodl se k drastickému činu a prostitutku ve vzteku zavraždil poté co ji údajně kamenem způsobil devastující zranění hlavy!

VIDEO Z TISKOVÉ KONFERENCE A ZADRŽENÍ VRAHA…

Ukrajinec ve stejný den znásilnil ještě jednu ženu. I za tento čin ho nyní policisté stíhají. Kriminalistům pomohly k dopadení vraha a násilníka údajně sociální sítě, výpověď svědka i kamerové záběry. „Z bezpečnostní kamery z benzinové pumpy jsme totiž získali fotografii společníka, kterého jsme následně dokázali identifikovat a předvedli ho k výslechu. Sdělil, že ho nakontaktoval rusky hovořící muž, jestli by mu nemohl sehnat ženskou,“ podotkl plk. Mgr. Martin Charvát s tím, že kriminalisté provedli na místě důkladné šetření a přes sociální sítě došli až k pachateli. U vazebního zasedání se následně Ukrajinec k trestnému činu přiznal.

Byl dán návrh na vzetí obviněného do vazby, který Okresní soud v Teplicích akceptoval. Za vraždu zvlášť zavrženíhodným způsobem mu teď hrozí 15 až 20 let vězení, případně doživotí.

V Ústeckém kraji kriminalisté evidují již jedenáctou vraždu! Doposud objasnili deset z nich.

Autor: Honza Vraný

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “VIDEO: Ukrajinec zavraždil prostitutku v Teplicích kvůli 200 korunám, které žena chtěla navíc! Cizinec ji pak brutálně umlátil kamenem

Napsat komentář