Krimi Složky IZS Středočeský YouTube Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

Soudkyně poslala do vazby oba muže podezřelé z prosincového loupežného přepadení a následné vraždy čerpadlářky v Nelahozevsi

MĚLNÍK – Do vazby poslal dnes mělnický soud oba nebezpečné muže podezřelé z ozbrojeného loupežného přepadení čerpadlářky v Nelahozevsi ve Středočeském kraji. Žena při prosincovém přepadení utrpěla střelná zranění, kterým na místě podlehla!

Jeden z podezřelých je obviněn pro trestný čin loupeže, druhý, ten starší pak pro trestný čin vraždy. Soudkyně mělnického soudu na oba podezřelé pachatele uvalila vazbu, a to kvůli nebezpečí útěku, ovlivňování svědků a pokračování v trestné činnosti. U soudu dnes střelec křičel, že vraždu nespáchal a že prý na místě loupežného přepadení vůbec nebyl. Naopak tvrdil, že si druhý pachatel vše vymyslel, dodal dokonce, že se nyní cítí jako vězeň Kajínek. Oba obvinění se ale vzápětí vzdali práva na podání stížnosti proti dnešní vazbě.

VIDEO Z LOUPEŽNÉHO PŘEPADENÍ ČERPACÍ STANICE NA MĚLNICKU

https://www.youtube.com/watch?v=3_QyQWL5TM8

Redakci se podařilo zjistit, že šlo o Davida Š. a Ivan H. oba muži jsou z Kralup nad Vltavou a údajně svalují vinu jeden na druhého. Dne 15. ledna 2019 bylo zahájeno trestní stíhání mladšího z podezřelých pro zločin loupež podle § 173 odst. 1 trestního zákoníku, kdy v případě odsouzení mu hrozí trest odnětí svobody v délce trvání 2 až 10 let, a staršího z podezřelých pak pro zločin vražda podle § 140 odst. 1, odst. 3 písm. j) trestního zákoníku, kdy v případě odsouzení mu hrozí trest odnětí svobody v délce trvání na 15 až 20 let nebo i výjimečný trest.

Autor: redakce

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “Soudkyně poslala do vazby oba muže podezřelé z prosincového loupežného přepadení a následné vraždy čerpadlářky v Nelahozevsi

Napsat komentář