Auto-Moto Krimi Složky IZS Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

AKTUALIZUJEME: Mladou řidičku mezi Mostem a Bílinou vytlačil pirát silnic z Prahy! Řidička hledá své zachránce

MOSTECKO – Údajně vytlačení ze silnici může za včerejší karambol osobního automobilu na hlavním silničním tahu mezi Mostem a Bílinou, kde mladá řidička skončila se svým autem v kotrmelcích, poté co ji ze silnice vytlačil pirát silnic s pražskou značkou!

Mladá řidička, která z hrůzostrašné nehody vyvázla naštěstí jen v šoku, odřenin a otlučenin nyní na sociální síti děkuje vše svým zachráncům a přitom hledá a chce poděkovat především lidem, kteří ji pomohli bezprostředně po karambolu jako první.

Okolnosti karambolu vyšetřuje policie.

Nikdy neříkej nikdy… bohužel, já osobně bych nikdy nevěřila, že se něco takového může stát. Člověk si může říkat a být roky bez žádných nehod.. ale jednoho dne to přijde.. nemam sílu myslet a rozebírat tady proč to někdo udělal.. hlavní je ze ŽIJU!! mám asi silného anděla strážného, odnesly to jen plechy… mám pár modřin, odřenin, otlučenin.. následný šok.. ale pro všechny, kdo mi přiběhli včera na pomoc ve směru od Mostu na Bílinu a starali se o mě – STRAŠNĚ VÁM MOC DĚKUJU!! pokud si toho přečtete, ozvěte se! nevím přesně kolik díků vám musím říct!.. chci také poděkovat hasičům, policii a záchranné službě, následně nemocnici Ústí nad Labem, jejich profesionalita je úžasná a dokonalá! Cítila sem se v bezpečí, a ne není to ironie. Opravdu sem se po tom všem tak cítila. Všichni dělají čest své profesi.….Takže přátelé a známí, sdílejte, ať své úplně první zachránce najdu!! děkuju…  Leny Adamová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář