Krimi Praha Složky IZS Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

PÁTRÁNÍ: Z psychiatrické léčebny v Bohnicích dnes utekl bývalý voják. Je nebezpečný a může být ozbrojený

PRAHA – Pražská policie intenzívně pátrá po uprchlém pacientovi, který dnes utekl z psychiatrické nemocnice v pražských Bohnicích! Jde o bývalého vojáka, který může být podle policistů velmi nebezpečný a navíc i ozbrojený. Jde o devětadvacetiletého Lukáše Drtinu…

V rámci hospitalizace na psychiatrickém oddělení totiž muž hrozil, že všechny postřílí! Podle policie tak může být ozbrojen. Policisté varují veřejnost, aby se uprchlého pacienta nepokoušela sama zadržet!

Lukáš Drtina je 160 až 170 centimetrů vysoký, střední postavy, má hnědé krátké vlasy a vysoké čelo. Na jeho obličeji je výrazná asymetrie, pokleslé pravé oční víčko a plošší nos. Naposledy byl oblečený do šedé teplákové soupravy a na nohou měl černé boty s červenými vzory značky Reebook.

Jakékoliv informace o hledaném muži volejte na tísňovou linku Policie ČR 158.

Bližší informace o hledaném muži naleznete ZDE. V případě, že odkaz policejní databáze již nebude aktivní, hledaný pacient se již našel! Zatím tomu tak ale bohužel není.

AKTUALIZUJEME: Policisté již dopadli uprchlého pacienta z psychiatrické léčebny v Bohnicích! Šlo o nebezpečného bývalého vojáka

Autor: redakce
Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář