Královehradecký Krimi Liberecký Složky IZS Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

SMUTNÁ ZPRÁVA: Jednou ze dvou obětí pádu vrtulníku na Náchodsku byl Michal Beneš dlouholetý člen Horské služby Jizerské hory, pilot Letecké záchranné služby a letecký instruktor

LIBERECKO/NÁCHODSKO – Se smrtí se setkáváme často. Stále se s ní neumíme smířit a pro každého jednoho z nás je složité se s ní vyrovnat. Včera jsme se se smrtí setkali ve vlastních řadách a je nám těžko.

Při cvičném letu vrtulníku na Náchodsku totiž zahynul náš dlouholetý spolupracovník a kamarád Michal Beneš, který byl jednou ze dvou obětí leteckého neštěstí při pádu vrtulníku. Michal byl totiž dlouholetý člen Horské služby Jizerské hory, pilot Letecké záchranné služby a letecký instruktor. 

Michal nám pomáhal při záchraně desítek lidských životů, byl obětavý, profesionál každým kouskem svého srdce. Měli jsme ho rádi. Jeho se už po nehodě bohužel zachránit nepodařilo. Upřímnou soustrast rodině a všem pozůstalým.

Kdo jste Michala znali, věnujte mu prosíme vzpomínku. Bude nám chybět.

ČEST JEHO PAMÁTCE

Autor: MICHAL GEORGIEV
Zdroj: Zdravotnická záchranná služba Libereckého kraje, p.o.

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “SMUTNÁ ZPRÁVA: Jednou ze dvou obětí pádu vrtulníku na Náchodsku byl Michal Beneš dlouholetý člen Horské služby Jizerské hory, pilot Letecké záchranné služby a letecký instruktor

  1. Pingback: aksara178

Napsat komentář