Finance Kultura PR Reklamy Technika Tipy na výlet Turistika Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

TIP REDAKCE: „Restaurace a kavárna u Mnicha“ na Mníšku u Nové Vsi v Horách se otevírá po Velikonocích. Letos bude položen i základní kámen nového dětského centra

MNÍŠEK / NOVÁ VES V HORÁCH – Stavební firma Polyexpres s.r.o. dokončila celkovou rekonstrukci restaurace a kadeřnictví v obchodním centru na Mníšku u Nové Vsi v Horách na Mostecku s čerpací stanicí F1 a Travel Free .

„Krátce po Velikonocích, tedy v pondělí 29.dubna otevřeme zcela nové prostory restaurace, kde se můžete těšit na moderní českou gastronomii, milý personál a příjemné prostředí.

Celý týden si mohou návštěvníci objednat májové degustační menu nebo vybrat z jídelního lístku. O víkendu ve večerních hodinách Vás bude provázet kapela Ametyst, semifinalistka televizní show Adéla Radimcová, DJ PHANTOM a slavnostní otevření bude zakončeno ohňostrojem. Od 6. května spouštíme provoz včetně nabídky hotových jídel,“ říká Michala Bobysudová.

V následujících měsících v areálu také otevřeme Kadeřnictví a Barbershop AMY, které je dceřinkou Kadeřnictví AMY v Litvínově na Náměstí Míru.

V průběhu roku 2019 máme v plánu vybudovat centrum pro děti a dospělé s populární atrakcí, dostačující parkoviště, obnovení cyklostezek a běžkařských tratí, vedoucích na Mníšek. Hlavním investorem tohoto projektu je Mgr. E. Rendlová.

V plánu je i otevření ručního mytí exteriérů a interiérů osobních automobilů s využitím NANOTECHNOLOGIE, které se bude nacházet v prostoru bývalé mycí linky čerpací stanice F1,“ uvedla Michala Bobysudová, zástupce majitele objektu.

FOTOGALERIE Z RESTAURACE A KAVÁRNY U MNICHA V MNÍŠKU… 

Autor: redakce
PR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář