Kultura Tipy na výlet Turistika Ústecký Zajímavosti Zprávy podle krajů

FOTO OD VÁS: Festival šílenství NTEY deathfest 2019 se opět uskutečnil v Srbské Kamenici

SRBSKÁ KAMENICE – V minulých dnech se uskutečnil již pátý ročník tohoto festivalu. Tentokrát v prostředí Srbské Kamenice.

Tři dny plné extrémního slam /brutal/ death/ grind/ gore šílenství představily na 40 kapel z celého světa. Kolem 500 návštěvníků festivalu si tak mohlo užít vystoupení kapel jako APHOTIC z Velké Británie, CUMBEAST z Finska, portugalských ANALEPSY, amerických LIVIDITY nebo Deathtopia z Japonska.

Na své si přišli i příznivci české scény Cuttered Flesh, Dysangelium nebo pořadatelsští Fleshless dokázali, že za světovou špičkou v ničem nezaostávají.

Tento komornější festival získává čím dál větší oblíbenost, čímž vyrovnává pomalu krok s festivaly jako Obscene nebo Brutal.

FOTOGALERIE Z FESTIVALU…

Autor : Lucie Svobodová
Foto: Lucie Svobodová

Máte také nějaké zajímavé fotografie z vašeho okolí nebo video? Stali jste se svědky karambolu? Uvízli jste v koloně nebo máte nafocenou nějakou kuriozitu? Neváhejte a zašlete nám je na redakční email: redakce@jvpress.cz nebo na WhatsApp na mobilu 603 865 666 či do zprávy na Facebookovém profilu JV PRESS.cz 

Moc rádi vaše zajímavé foto nebo video výtvory zveřejníme na našem zpravodajském serveru agentury JV Press.cz

 

Jitka Andrlová
Redaktorka jitka.andrlova@jvpress.cz

One Reply to “FOTO OD VÁS: Festival šílenství NTEY deathfest 2019 se opět uskutečnil v Srbské Kamenici

  1. Pingback: blote tieten

Napsat komentář