Cestování Doprava Krimi Olomoucký Pomáháme Složky IZS Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

Při nehodě došlo ke zranění motorkáře

OLOMOUC – Zraněním motorkáře skončila dopravní nehoda, která se stala v úterý 27. 8. 2019, krátce po osmnácté hodině, na čtyřramenné křižovatce s řízeným provozem ulic Velkomoravská a Schweitzerova v Olomouci. 

Jak z prvotního šetření vyplývá, k nehodě mělo dojít v okamžiku, kdy 38letá řidička, která jela osobním vozidlem Toyota Yaris po ulici Schweitzerova měla na čtyřramenné křižovatce odbočovat vlevo, a uvedenou křižovatkou projížděl v přímém směru 33letý motorkář na motocyklu Yamaha. Při nehodě došlo ke zranění motorkáře, který skončil v péči zdravotnické záchranné služby. Alkohol byl u obou účastníků nehody vyloučen orientačními dechovými zkouškami.

Celková hmotná škoda je v tuto chvíli odhadována na 30 000 korun – 20 000 korun na vozidle, 10 000 korun na motocyklu. Při šetření nehody policisté zjistili, že na motocyklu nebyla umístěna registrační značka a motocykl je provozován, aniž by měl sjednáno zákonné pojištění. Přesné příčiny nehody, její okolnosti a souvislosti, policie vyšetřuje.

Autor : por. Mgr. Irena Urbánková

ilustrační foto

Jitka Andrlová
Redaktorka jitka.andrlova@jvpress.cz

Napsat komentář