Kultura Pomáháme Praha Sport Technika Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

TIP REDAKCE: 20. mezinárodní futsalový turnaj PragaCup startuje již tento víkend v Praze

PRAHA – Jubilejní dvacátý mezinárodní futsalový turnaj PragaCup se již tento víkend, tedy v sobotu 21. a v neděli 22. prosince ve sportovní hale Radotín v Praze. 

PragaCup se premiérově uskuteční formou 2 kvalifikací, které vyústí v nedělní finále.

V sobotu 21.prosince od 9 do 13 hod. se odehraje česká kvalifikace. V sobotu odpoledne od 14 do 18 hodin se odehraje slovenská kvalifikace. 

Nedělní finále se odehraje od 10 do 15.30 hodin, kde se utká TOP 8 týmů.

Na turnaj se má přijít podívat stejně jako v loňském roce Vladimír Šmicer – vítěz ligy mistrů a Václav Kadlec hráč AC Sparta Praha.

Mezi hráči se objeví také zajímavá jména můžeme jmenovat například Christián Frýdek, několik ligových futsalistů David Černý, Antonín Hrdina, atd. a dorazí také mistři Evropy a mistři Světa v malém fotbale. Turnaje se také účastní týmy nehrající žádnou soutěž, proto je turnaj PragaCup zajímavý a oblíbený. Potvrzují to i týmy, které se na turnaj vrací každý rok a cestují více než 750 km.

Pořadatelé připravili hodnotné ceny pro první čtyři týmy včetně metrových pohárů, sportovního vybavení a zážitkových voucherů a hodnotné ceny jsou také připraveny pro nejlepšího hráče, střelce a brankáře turnaje. Každý tým navíc obdrží týmový voucher na Bowling a památeční samolepky PragaCup.

Turnajem Vás provede početný a zkušený organizační tým, profesionální rozhodčí s mezinárodními zkušenostmi, profesionální fotograf a kameraman, profesionální zdravotník se zkušenostmi z reprezentace a o hladký průběh prezentace se postarají hostesky.

Vstup všem divákům je zdarma, tribuna je připravena pro 200 míst k sezení a 100 míst je ke stání.

Přijďte se podívat na futsalový turnaj roku zve Lukáš Řezníček, hlavní organizátor.

Podrobné informace o turnaji naleznete na www.pragacup.cz.

Autor: Lukáš Řezníček

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “TIP REDAKCE: 20. mezinárodní futsalový turnaj PragaCup startuje již tento víkend v Praze

Napsat komentář