Krimi Pomáháme Praha Složky IZS Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

KRIMI: Konec vztahu chtěla rozrušená žena v Praze vyřešit sebevraždou

PRAHA – Tečku za skončeným milostným vztahem udělali až strážníci. Ty si přivolal na pomoc bezradný muž, zatímco jeho bývalá partnerka demolovala vybavení stavební buňky a řezala se do zápěstí.

Střídání směn pracovníka bezpečnostní ostrahy neproběhlo podle běžného scénáře. Zoufalý muž zavolal na pomoc strážníky městské policie. Ti podle pokynů vyjeli k zastávce Lehovec k tamní stavební buňce, sloužící jako strážní místo.

Oznamovatel jim sdělil, že v buňce se nachází rozrušená žena, která demoluje vybavení a nechce místo opustit. Hlídka po vstupu uviděla na zemi mezi velkým nepořádkem a střepy ležet rozrušenou ženu. Ta navíc měla vyhrnuté rukávy a povrchové řezné rány na zápěstí.

Odmítala jakékoli základní ošetření, chovala se hystericky a dál se chtěla sebepoškozovat keramickým střepem. Strážníci na místo okamžitě přivolali záchrannou službu. Šestačtyřicetiletý muž uvedl, že před čtrnácti dny s ženou ukončil milostný poměr a ona to psychicky nezvládá. Navíc pracují ve stejné agentuře a dnes si spolu střídali směny. To vyvrcholilo hysterickými scénami a pokusem o sebevraždu.

Pracovníci záchranné služby jednačtyřicetiletou ženu převezli do nemocnice. Událost se stala v pátek po desáté hodině večer.

Zdroj: Městská policie hl. m. Prahy

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “KRIMI: Konec vztahu chtěla rozrušená žena v Praze vyřešit sebevraždou

Napsat komentář