Krimi Pomáháme Složky IZS Zajímavosti Zprávy podle krajů Zvířata

OD SOUSEDŮ: Policisté na Slovensku zachránili před umrznutím jedenáct štěňátek nalezených v romské osadě

SLOVENSKO – Dva policisté z Košic doprovodili pracovníky Malé farmy – Košice do romské osady, kde zachránili jedenáct štěňátek od umrznutí! Na psí nalezence pracovníci útulku přišli náhodou a zalarmovali policii. Ta do košické romské osady neprodleně vyjela…

„Obrovské poděkování z celého srdce patří dvěma mladým policistům z Košic, kteří nás bez váhání doprovodili do romské vesnice, kde nám byla hlášena skupinka pejsků ponechána napospas svému osudu venku na mrazu. Bez pomoci policistů by štěňátka neměla šanci přežít!“ říkají pracovníci útulku.

Jedenáct pejsků bylo v síťové tašce na betonu a další čtyři štěňátka pak policisté objevili nedaleko na smetišti ve vykopané jámě! naštěstí vše tentokrát dobře dopadlo a policisté spolu s pracovníky útulku štěňátka zachránili…

Zachránění psí nalezenci nyní musí absolvovat kompletní veterinární vyšetření. Pokud byste chtěli pomoci s úhradou veterinárních nákladů, budeme vám velice vděční.

Přispět můžete libovolnou částkou na číslo účtu. IBAN: SK84 0900 0000 0050 6414 2190. Malá farma – Košice bude vděčná i za kvalitní krmivo pro štěňátka. Každá granulka má pro nás velký význam… Pokud dokážete pomoci, prosím volejte nebo piště na tel. číslo: 0944 173 542.

FOTOGALERIE… 

Zdroj: Polícia Slovenskej republiky
Malá farma – Košice

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář