Kultura Pomáháme Technika Tipy na výlet Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

TIP REDAKCE: 7. ročník regionálního svatebního veletrhu Svatba nanečisto se uskuteční již zítra v Mostě na Benediktu

MOST – Již tuto neděli, tedy 12. ledna 2020 proběhne již 7. ročník regionálního svatebního veletrhu Svatba nanečisto v Mostě na Benediktu.

Cílem tohoto tradičního veletrhu, který pořádá Svatební salon Delta, je snoubencům co nejvíce pomoci s přípravou svatebního dne a představit jim opravdové profesionály v oborech, které se svatby týkají, floristy, fotografy, cukráře, vinaře, svatební kapely, vizážisty, kadeřníky a holiče, zlatníky, modisty a samozřejmě i atraktivní kolekci svatebních šatů pro rok 2020 ve dvou samostatných přehlídkách.

Během svatebního semináře se snoubenci seznámí s ideálním naplánováním svatebního dne a mohou s profesionální koordinátorkou ,,probrat“ možnosti, jak udělat svůj den ,,D“ nezapomenutelným.

Dvě samostatné, ale identické a komentované přehlídky svatebních šatů vám představí nové trendy ve svatební módě, střihy vhodné pro různé typy postavy a také pro různé typy svatby.

Tradiční ,,proměna“ pomůže s tím, jaký typ líčení a účesu zvolit pro svůj nejkrásnější den. Bohatá tombola může výrazně zlevnit náklady na vaši svatbu. Tradičně má Svatba nanečisto i charitativní podtext a pomůže chlapci, který prožil celý život v dětském domově a teď začíná svůj samostatný život…

V neděli 12. ledna 2020 se tak na vás budou na Svatbě nanečisto těšit profesionálové z jednotlivých oborů… fotografové, vizážisté, cukráři, floristé, kameramani, najdete zde nabídku prostor, kde uspořádat obřad i hostinu, jak vyzdobit své obřadní místo nebo svatební tabuli… chcete mít svatbu bez starostí?

Program SVATBY NANEČISTO je koncipován tak, aby návštěvníci nebyli vázáni daným časem a proto jsme pro vás připravili dvě identické přehlídky v různých časech, v 11 a v 15 hodin a je pouze na vás, kterou z nich si vyberete. Svatební seminář je připraven na 13 hodin právě proto, aby jste se mohli podívat na první nebo druhou přehlídku a mezitím si projít jednotlivé stánky vystavovatelů a vybrat si své partnery na svatbu

„Pokud si berete sebou své miminko, doporučujeme ho mít v nosítku. Na Benedikt Most jsou dvě patra, veletrh je v obou patrech a není zde výtah. Manipulace s kočárkem, i vzhledem k množství lidí v tomto prostoru je téměř nemožná. Děkujeme za pochopení.“

PROGRAM AKCE:

10.00 ZAHÁJENÍ
11.00 PŘEHLÍDKA SVATEBNÍCH ŠATŮ KOLEKCE 2020
13.00 SVATEBNÍ SEMINÁŘ O PŘÍPRAVÁCH SVATBY
14.00 VIZÁŽISTICKÁ PROMĚNA
15.00 PŘEHLÍDKA SVATEBNÍCH ŠATŮ KOLEKCE 2020
17.00 UKONČENÍ

Vstupné: 100 Kč

Přijďte na Svatbu nanečisto 12. ledna 2020 od 10.00 hodin do 17.00 hodin na Benedikt Most a máte vše vyřešeno.

Redakce agentury JV PRESS je i letos jedním z mediálních partnerů celé akce… Vřele doporučujeme návštěvu této skvělé kulturně-společenské akce.

OFICIÁLNÍ PLAKÁT…

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “TIP REDAKCE: 7. ročník regionálního svatebního veletrhu Svatba nanečisto se uskuteční již zítra v Mostě na Benediktu

Napsat komentář